menu Home
AndorraPólitica

AV.- Ordino aprova l’actualització del pla director del Camp de neu Ordino-Arcalís amb un increment d’un milió d’euros per part de SECNOA

Ràdio Valira | 26 d'octubre de 2023

Ordino.- Els consellers del comú d’Ordino han votat aquest dijous a favor del punt sobre l’actualització del pla director del Camp de neu Ordino-Arcalís. Aquest gest consisteix en un increment d’un milió d’euros que assumirà la societat explotadora de l’estació SECNOA i que es destinarà a la millora del cultiu de la neu artificial i a gins mecànics. Es tracta de la tercera revisió que s’ha decidit amb junta d’accionistes de cara a l’exercici 2023-2024. “Si s’ha proposat aquesta ampliació és perquè la societat té la capacitat d’augmentar la inversió prevista” ha assenyalat la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, mentre exposava que aquest increment se sumarà a la inversió inicial de 600.000 euros que ja s’ha executat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play