menu Home

Gente viajera

Gente viajera, un programa que ajuda a viatjar millor informat


Scheduled on

perm_contact_calendar schedule access_alarms
Dissabte 12:00 14:00
Diumenge 12:00 14:00

amb Esther Eiros

Esther Eiros i Gent Viatgera han guanyat nombrosos premis i distincions fent el que millor sap fer, parlar de viatges i recomanar racons al món, el que s’aconsegueix gràcies a la col·laboració d’un gran equip viatgers.
L’aventura professional d’aquesta gallega establerta a Barcelona s’inicia en els anys seixanta a Ràdio Miramar. Posteriorment va col·laborar amb Ràdio Nacional, i el 1975 va decidir fer les maletes i marxar a París com a “freelance”. Des dels seus començaments, la ràdio, els viatges i el relat distès i amè de les seves experiències viatgeres han marcat la seva activitat professional. Viatjar i explicar-són dues de les coses que millor sap fer aquesta gallega universal.

Esther Eiros va participar també en el llançament de Ràdio Minut i ha dirigit a Ràdio Nacional d’Espanya “Llums de l’paral·lel”. Després en Radiocadena Espanyola, va tenir l’oportunitat de fer la seva primera incursió en un programa de viatges amb “D’una banda a”, gènesi del que seria uns anys després “Gent viatgera”.

D’aquí per allà- perquè no pa-, Esther va estrenar el 1990 “Gent Viatgera” a Ràdio Nacional d’Espanya i amb el programa a la maleta va viatjar tres anys després a ONDA CERO. En aquesta singladura professional no han faltat els premis i reconeixements a una feina ben feta.

La directora de “Gent Viatgera” forma part de el Consell Espanyol de Turisme, està en possessió de la Medalla de Turisme de França i ha rebut dos Antenes d’Or, el Premi Internacional de Paradors, dues Micròfons d’Or (2004 i 2006) i la medalla a l’Mèrit Turístic, entre d’altres guardons.  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play