menu Home
Andorra

Sant Julià de Lòria destina 27.000 euros a la construcció de la caseta al Camp de Claror

Ràdio Valira | 26 d'abril de 2023

Sant Julià de Lòria.- El comú de Sant Julià de Lòria destina 27.000 euros a la construcció de la caseta a la zona del Camp de Claror. L’adjudicació de l’obra s’ha fet a l’empresa Dumac serveis, qui disposa d’un termini de sis mesos per edificar la instal·lació. Cal recordar que la corporació laurediana va impulsar la col·locació d’una caseta a l’entrada del Camp de Claror per controlar i garantir que les persones que hi accedeixen amb vehicles paguin la taxa corresponent, que ascendeix a 25 euros, exceptuant les persones residents al país que hi poden accedir per 5 euros sempre que hagin recollit el carnet pertinent al comú. La instal·lació també comptarà amb un guàrdia, qui s’encarregarà de cobrar l’import i aixecar la barrera que impedeix el pas.

A més, una vegada les persones creuin la barrera d’accés, també hi haurà diferents mètodes de control perquè, en cas que es produeixi alguna incidència, els visitants seran sancionats una vegada tornin a passar per la caseta de control. La mesura té com a finalitat preservar els espais naturals del poble. De fet, els camins d’accés s’han vist afectats pel trànsit de vehicles com ara cotxes, motos o jeeps que no han respectat els camins de circulació indicats i que han malmès el terreny. Els beneficis que s’extreguin s’empraran per assumir el cost que genera tot aquest trànsit.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play