menu Home
Andorra

FOTONOTÍCIA.- Conveni entre l’Associacio? de Saxofonistes d’Andorra i Unicef Andorra per a la 10a edicio? de l’Andorra Sax Fest

Ràdio Valira | 29 de març de 2023

Andorra la Vella.- L’Associació de Saxofonistes d’Andorra i Unicef Andorra han signat un conveni aquest dimarts 28 de març per col·laborar en el finançament dels diversos programes de l’entitat. L’Associació Andorrana de Saxofonistes és una organització sense ànim de lucre. Cada any fan realitat la festa de saxofon andorrana i el concurs internacional de saxofon andorrà. El pròxim 2 d’abril, en el marc de la desena edició de l’Andorra Sax fest, la recaptació en taquilla de les vendes del concert de Dmitry Pinchuck (premi Fimarge ), es destinarà íntegrament a Unicef Andorra.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play