menu Home
Andorra

AV.- Sant Julià de Lòria adjudica per 2,5 milions les obres de reconstrucció del Centre cultural

Ràdio Valira | 28 de febrer de 2023

Sant Julià de Lòria.- El comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat aquest dimarts els treballs per a la reforma de l’edifici del Centre cultural i de congressos lauredià per un import de 2,5 milions d’euros després de l’incendi que va tenir lloc el 9 de novembre del 2022. El cònsol major lauredià, Josep Majoral, ha recordat que el succés “va afectar la totalitat de les instal·lacions”, ja sigui per les flames, el fum o per l’aigua dels sistemes d’emergència. L’aprovació d’aquest punt per part del consell de comú, per tant, era el pas necessari “per poder tornar a posar el Centre cultural en funcionament, des de la constructora fins al control de qualitat, passant per totes les empreses que hi treballen”.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play