menu Home
Andorra

La policia deté un home per haver retingut i agredit la seva parella

Ràdio Valira | 30 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- La policia va arrestar dilluns un home resident de 39 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat, després d’agredir la seva parella al domicili i retenir-la a l’interior. Els fets van tenir lloc cap a les tres del migdia a Escaldes-Engordany.

Ja dimarts, cap a les tres de la matinada, al Pas de la Casa, la policia va detenir un turista de 27 anys, per resistència greu, injúries i amenaces als agents. L’home es trobava a l’exterior d’un local d’oci nocturn, després de forcejar amb un empleat que l’expulsava de l’interior per molestar la resta de clients. La patrulla va intervenir per controlar les dues parts, moment en què el detingut va “reaccionar de manera desproporcionada envers els agents”.

El mateix dia, a dos quarts de quatre de la tarda, a la frontera francoandorrana, es va controlar un home no resident de 22 anys per possessió de 0,7 grams de cocaïna.

D’altra banda, dimecres pels volts de les nou del matí a Escaldes-Engordany, una dona no resident de 26 anys, va ser detinguda per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, després de presentar un certificat d’experiència laboral fals al Servei d’Immigració per tal d’obtenir l’autorització temporal per treballar.

Dijous, es va efectuar una detenció més per un delicte contra la salut pública. En aquest cas, la d’un home resident de 37 anys que va ser controlat a la frontera del riu Runer quan accedia en un taxi i en possessió de 0,8 grams de cocaïna, pels volts de les sis de la matinada.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, entre dilluns i divendres s’han arrestat un total d’onze persones. Tenen entre 19 i 59 anys i se’ls ha detingut per conduir amb taxes d’entre 0,87 i 1,84 grams d’alcohol per litre de sang.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play