menu Home
Andorra

Els cònsols lauredians lliuren a l’AMMA la recaptació feta en l’obra ‘Confessions’

Ràdio Valira | 30 de desembre de 2022

Sant Julià de Lòria.- Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, han lliurat aquest dijous a la representant de la junta de l’Associació de malalties minoritàries d’Andorra (AMMA), Txell Benito, un xec amb la recaptació obtinguda de les aportacions que el públic assistent a la representació ‘Confessions’ va fer de forma altruista. La peça, interpretada pel grup de teatre de la Llar de Lòria es va representar el passat 30 d’octubre a l’auditori Rocafort i també es va oferir un passi especial als socis d’altres cases pairals del país.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a la sala Sergi Mas en presència de bona part de les actrius i l’únic actor del grup, i l’import recaptat ha estat de 515 euros. Benito ha donat les gràcies al comú per la iniciativa i per “recordar-vos de nosaltres” i ha manifestat que “en moments difícils les iniciatives altruistes s’agraeixen molt”.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play