menu Home
Andorra

AV.- La preocupació per l’habitatge s’enfila fins al 64% de la població, la dada més alta dels darrers 20 anys

Ràdio Valira | 30 de desembre de 2022

Sant Julià de Lòria.- El 64,1% de la població considera que els preus d’accés a l’habitatge són actualment el principal problema d’Andorra. Així es desprèn dels resultats de l’Observatori del segon semestre que elabora Andorra Recerca i Innovació (ARI) i que presenta un increment de més de 15 punts en relació amb els resultats de l’informe del primer semestre. A més, tal com ha apuntat el coordinador del grup de sociologia de l’ARI, Joan Micó, es tracta de la dada més alta dels darrers vint anys. De fet, cal remuntar-se fins al 2005 per trobar una xifra similar, ja que en aquell moment la situació de l’habitatge preocupava el 60% de la població.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play