menu Home
AndorraEsports

Alexandra Mejia i Kevin Teixeira al Campionat d’Espanya d’aigües obertes a Sevilla

Ingrid Monreal | 3 de maig de 2024

Kevin Teixeira i Alexandra Mejia, participen des d’avui i fins diumenge en el Campionat d’Espanya d’aigües obertes a Sevilla.

Per segon any consecutiu, les aigües del riu Guadalquivir al seu pas pel centre d’alt rendiment ‘CEAR la Cartuja’ de Sevilla, són l’escenari d’aquest campionat, que celebra la seva 26a edició en l’inici del calendari 2024 de la disciplina.

En un circuit de 2.500 metres, Mejia participarà en la prova absoluta de 10 Km. femenina, mentre que Teixeira, ho farà en la de 5 Km. masculina. Fondista i especialista en proves de resistència, aquesta cita suposa per a Teixeira el seu debut en competició oficial, posant a prova el seu potencial com a competidor en aigües obertes.

Organitzat conjuntament entre la federació andalusa i la Real Federació Espanyola de Natació, l’edició d’enguany compta amb la participació de 180 nedadors de 62 clubs que inclouen representacions nacionals d’Alemanya, Gran Bretanya, Països Baixos, Portugal, Bèlgica i Austràlia. Es nedaran les proves de 10, 7,5 i 5 quilòmetres i el relleu mixt 4×1500 m de 6 km.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play