menu Home
AndorraEsports

Debut de la natació artística en un Campionat d’Europa a Atenes

Ingrid Monreal | 17 de maig de 2024

La natació artística andorrana continua evolucionant de cara als Jocs dels Petits Estats i farà el seu debut internacional als Campionats d’Europa de Natació Artística Juvenil i ‘COMEN Cup’ infantil, que se celebren a Atenes del 23 al 26 de maig. Ho faran en la modalitat de duet amb Aran Van Den Eerenbeemt i Mariona Casas, del CN Serradells, totes dues del 2009, acompanyades de l’entrenadora i coreògrafa, Estel Ferreras.

L’equip andorrà participarà en les proves de ‘duet Lliure’ i ‘figures’. Les jornades d’entrenament oficial seran el 21 i el 22 de maig; dies en què les sincronistes de totes les nacionalitats faran el reconeixement de la piscina on es disputarà la competició.

Sota l’organització de la Federació Hel·lènica de Natació, els Campionats comptaran amb la presència ja confirmada de vint-i-tres països.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play