menu Home
AndorraEsports

El MoraBanc Andorra busca la victòria cap a la tranquil·litat

Ràdio Valira | 19 d'abril de 2024

El MoraBanc Andorra juga aquest dissabte el segon partit lluny de la Bombonera i li toca viatjar direcció a Manresa, on demà a les 18h disputarà la trentena jornada de la Lliga Endesa davant el Baxi Manresa al Pavelló Nou Congost.

Al llarg de la setmana s’han anat confirmant les bones sensacions d’un MoraBanc que a punt va estar de fer saltar la campana a la complicada pista del Gran Canaria. Aquesta vegada el rival torna a ser dels que només miren amunt i per tant, el guió pels andorrans no canvia: aconseguir la victòria que aporti una mica de tranquil·litat. Més enllà dels objectius d’uns i altres, pel tècnic, Natxo Lezkano, el més important és el partit en sí. Tot i que el rival és el preferit de Lezkano i “estàn jugant a gran nivell”, la mentalitat de l’equip continúa sent afrontar aquest partit com tots els altres.

De moment, el conjunt andorrà continua millorant dia darrere dia, però necessiten certificar aquestes bones sensacions amb una victòria que, tant de bo, arribi aquest dissabte. “Em preocupa el rival, però hem preocupa o ‘ocupa’ més el nostre equip, i si fem les coses bé i seguim amb aquesta confiança tindrem més opcions de guanyar”, ha explicat Lezkano.

Sobre la possible convocatòria de Felipe Dos Anjos, que recordem va patir una lesió al turmell esquerra a primers de mes i que inicialment preveia una baixa de tres setmanes, Lezkano ha dit que la seva presència al partit està en funció de com vagi l’entrenament d’avui. “És l’únic jugador interior que tenim de bona mida i ens ha donat molts moments de qualitat aquest any, i els que li queden per donar-nos”, ha declarat el coach.

El MoraBanc no estarà sol a Manresa, doncs l’acompanya una bona expedició de gairebé 140 persones; aficionats que de ben segur es deixaran la pell animant als nostres.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play