menu Home
AndorraEsports

Entrades per l’FC Andorra a partir 5 euros fins a final de temporada

Ràdio Valira | 6 d'abril de 2024

El Futbol Club Andorra, encarant aquest decisiu tram de la temporada, vol incentivar la màxima assistència possible al camp per fer de l’Estadi Nacional un fortí en aquests últims cinc partits de la temporada com a locals. Per això, andorrans i residents podran comprar entrades a partir de només 5 euros per aquests darrers duels del curs. Mentre que els menors gaudiran d’entrada gratuïta.

Els partits contra l’Eibar, el Racing, l’Albacete, el Burgos i el Racing Ferrol seran clau si l’Andorra vol seguir una temporada més al futbol professional. Per això, des del Club animen a tots els andorrans a donar un suport a l’equip; un suport que de ben segur serà molt important en aquest últim tram.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play