menu Home
AndorraCultura

Torna la segona edició del “The Boss Fest”

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

Aquest cap de setmana torna el “The Boss Fest”, en la que serà la seva segona edició. Enguany, el local preveu també dos escenaris, que acolliran dotze hores de música en directe, amb un programa que inclou les actuacions d’Old School; Flutedogs; Freyja; Señora Casilda; Quim Salvat; Makuka i Punkers Love.

Com a impulsor de l’esdeveniment, Juli Barrero, ens avança que es preveu que en un cap de setmana es faràn 12 hores de música ininterrumpuda jugant amb dos escenaris: “Un de més gran per bandes més grans, i un petit corner per a propostes més intimistes i personals, amb espai per a aquells que van en solitari o en duets”.

Old School serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les actuacions aquest divendres, a les 20h del vespre. Mentre que dissabte ho farà Señora Casilda a les 19h. Tots dos dies tancarà la vetllada el Dj Benne, completant un molt bon cartell lleugerament diferent a l’anterior, però amb molt bons artistes, segons Barrero. “Mantenim la filosofía d’apostar per artistes del país amb una proporció bastant equilibrada de versions i de producció propia”, explica Barrero.

Tot i tractar-se d’una iniciativa privada,-The Boss après ski del Tarter -, l’accés als concerts és gratuït i està obert a tothom. Els organitzadors afirmen, que la seva continuïtat depèn única i exclusivament de l’acollida que li doni el públic.

Recordem que la primera edició es va fer la passada tardor, i com a diferència, aquesta de primavera passa a ser només de dos dies en lloc de tres. Val a dir que s’han triat les dates coincidint amb la Setmana Santa, per donar encara més visibilitat a les promeses musicals del país.





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play