menu Home
AndorraEsports

La Selecció Sub-21 cau davant Grècia

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

La Selecció Sub-21 de futbol ha caigut aquest dimarts per la mínima, 0 – 1, davant Grècia, en partit corresponent a la jornada 12 del Preeuropeu, i que s’ha disputat a l’estadi Tripoli Arkadia.

Ha estat Sourlis, qui al minut 41’ ha marcat el gol; un resultat que no fa justícia al partit, perquè els del Principat es mereixien molt més. Tot i que els tricolors, han tancat a la selecció local durant tota la segona part, els d’Eloy Casals no han aconseguit  empatar. En acabar, el seleccionador ha afirmat que a la primera part del partit han tingut ocasions clares abans que el rival marqués. “Desprès del gol no recordo cap més ocasió del rival; i en canvi nosaltres a la segona part teniem la sensació de tenir-los al seu camp i que en qualsevol moment podia arribar l’empat, però no ha estat així”.

Una situació força similar a la que ja van viure dilluns, davant l’absoluta de Bolívia, i que els ha fet sortir encara més decebuts del terreny de joc. “Hem estat superiors durant tot el partit i acabar perdent 1-0 desprès de fer-ho tot bé sap greu. Els nois han d’estar molt orgullosos perquè porten una fase molt bona, i els partits així ho han demostrat”, explicava Casals.

Ara mateix, els andorrans se situen cuers amb únicament tres punts i no serà fins l’octubre, que tindran una nova oportunitat de sumar, quan s’enfrontaran a Croàcia i Portugal.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play