menu Home
AndorraCultura

El Thyssen inicia activitats familiars amb el flamenc i Sant Jordi com a protagonistes

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

El museu Carmen Thyssen Andorra comença les activitats familiars al voltant de la nova mostra ‘Sons. Analogies musicals a la pintura’ inspirant-se amb la fèria d’abril i la diada de Sant Jordi. L’equipament proposa diverses activitats que combinen la pintura, la literatura i la música.

D’aquesta manera, el pròxim dissabte 6 d’abril tindrà lloc un taller de ‘creació de ventalls de temàtica flamenca’ inspirat en les pintures ‘Bulerías’ de Joan Cardona i ‘La bailadora (la dansaire)’ de Manuel Benedito. Aquest taller permetrà als participants explorar la passió i l’energia del flamenc a través de la seva expressió artística. Els participants podran dissenyar i decorar els seus propis ventalls de tela mentre escolten la música que s’inclou en el recorregut expositiu d’enguany, realitzat per quatre artistes andorrans (Kic Barroc, Lluís Cartes, Lluís Casahuga i Laura García) en col·laboració amb la Fundació ONCA.

Després, el dissabte 20 d’abril es durà a terme la celebració de la diada de Sant Jordi, amb el taller ‘Fem un conte?’. Per aquesta ocasió es convidarà els participants a assistir a la lectura de contes per a totes les edats, on es farà un petit repàs de grans artistes com Georgia O’Keeffe i Antoni Tàpies. Posteriorment, es desenvoluparà un taller de creació de contes on els participants hauran d’imaginar i escriure les seves pròpies històries.

Les activitats es faran a l’espai EduCarmen del museu Carmen Thyssen Andorra i els interessats poden apuntar-se a quatre sessions diferents: a les 11.30 hores; a les 12.30 hores; a les 16 hores, i a les 17 hores. Les inscripcions estaran obertes a través del lloc web del museu o per telèfon i tenen un cost de dos euros, que es pagaran el mateix dia del taller.

Un any més, l’equipament tornarà a participar en la diada de Sant Jordi organitzada pel comú d’Escaldes-Engordany, a la plaça Coprínceps, el mateix dia 23 d’abril. El museu comptarà amb una paradeta, que es trobarà oberta des de les 10 a les 18 hores i oferirà una selecció de diversos llibres d’art, com també de productes de la botiga del museu.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play