menu Home
AndorraEsports

La karateka Sandra Herver es despedeix del tatami

Ràdio Valira | 26 de març de 2024

La karateka Sandra Herver deixa la competició esportiva a causa d’una hèrnia discal; la que sens dubte és la pitjor notícia per a qualsevol esportista. Ho ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa, seguint la prescripció dels metges i a només un any dels Jocs dels Petits Estats que s’organitzen a casa. Després de valorar les seves opcions juntament amb la família i l’equip tècnic, ha acabat per prendre la decisió, tot i que de cap manera contempla la possibilitat d’allunyar-se d’aquest esport. “Tinc clar que el karate es la meva vida i no ho deixaré. Estic com a seleccionadora nacional dins la Federació, porto la direcció técnica de la Federació, que m’aporta moltíssim; i estic amb els nens, que a mi és el que em dóna vida”, explicava Herver.

I és que a més de karateka, també exerceix com a entrenadora de les joves cadets federades. I donat que ella ha de renunciar a l’opció d’obtenir una medalla en els Jocs dels Petits Estats, assegura que farà tot el possible perquè elles hi arribin el millor preparades possible.

Herver, posa punt i final a una carrera de 12 anys, durant la qual assegura que ha gaudit al màxim.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play