menu Home
AndorraEsports

Andorra cau per la mínima contra Bolívia

Ràdio Valira | 26 de març de 2024

Tot i caure per la mínima (1-0) davant Bolívia, la Selecció absoluta de futbol ha culminat aquest dilluns les FIFA Series amb un altre gran partit a Annaba, Algèria.

Els tricolors han gaudit de més ocasions que no pas el seu rival i han acabat l’encontre amb molt bones sensacions sobre el terreny de joc. Tot i tenir les seves opcions en pilota aturada, el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, valorava que han pagat les conseqüències de no “entrar al partit com haviem d’entrar”.

Ha estat doncs, un solitari gol de Ramiro Vaca al minut 16 de la primera part, el que ha sentenciat als andorrans, que tot i no instal·lar-se tant a l’àrea dels bolivians com ho va fer amb Sud-Àfrica, ha mostrat un molt bon nivell.

Un cop acabada aquesta primera experiència fora d’Europa, el seleccionador només té paraules d’agraïment cap als organitzadors: “Ha estat una experiència molt enriquidora tant a nivell esportiu com cultural. Només ens queda agraïr a la Federació Algeriana pel tracte que hem rebut i pel que han sigut capaços de posar a la nostra disposició per poder treballar durant aquesta setmana”.

Ara, toca tornar al Principat, centrats ja en preparar l’amistós contra Espanya i poder donar també la seva millor versió en el primer partit europeu de setembre contra Malta.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play