menu Home
AndorraEsports

Homenatge a l’equip de l’ascens del 2014 en el ‘Dia de les llegendes’

Ràdio Valira | 22 de març de 2024

Val a dir que el MoraBanc Andorra aprofitarà la cita d’aquest dissabte contra el Casademont Saragossa, per retre homenatge a un equip històric del club; concretament al que va  aconseguir l’ascens a l’ACB la temporada 2013-2014.

22 anys després, els tricolors tornaven per segona vegada a la màxima categoria del bàsquet espanyol. I ho feia per la porta gran, proclamant-se campió de la Lliga LEB Or en un any històric.

I és que avui divendres,  es compleix una dècada des que el llavors anomenat BC River Andorra MoraBanc, feia realitat el somni de tothom. A més, entrenats per Joan Peñarroya i Xavi Luque, s’aixecaven els títols de la Lliga Catalana, la Copa Príncep i la Lliga Adecco Or.

Aprofitant l’ocasió, el club farà socis d’honor a dues figures molt importants per a aquest assoliment de la història del bàsquet tricolor: els aleshores expresident i director general de MoraBanc, Francesc Mora i Joan Carles Sasplugas, respectivament. Personatges clau en l’assoliment d’aquest somni.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play