menu Home
AndorraEsports

La sub-21 rep a Croàcia amb ‘il·lusió i ganes tant de competir’

Ràdio Valira | 21 de març de 2024

La selecció sub-21 està focalitzada en els classificatoris de l’Eurocopa que se celebrarà a Eslovàquia l’any 2025. En aquest sentit, el pròxim dijous 21 s’enfronta a Croàcia (19 hores), l’únic equip del grup G que continua invicte després de quatre matxs, amb tres victòries i un empat en el marcador personal. El seleccionador Eloy Casals és conscient de la dificultat que suposa aquest matx, però ja tenen l’experiència general de la categoria. “No descobrirem res, és una lliga molt seguida pels jugadors que treuen” ha analitzat, volent incidir en els assoliments de finals de Mundials o Eurocopes que prevalen al palmarès de l’absoluta.

De fet, alguns noms dels joves jugadors croats com Martin Baturina, Stipe Biuka o Roko Šimić ja estan col·locats en equips de primera divisió com Dinamo de Zagreb, Reial Valladolid o Red Bull Salzburg, respectivament. Malgrat això, intentaran contrarrestar la qualitat individual amb el joc en equip. Casals té una bala molt forta al seu costat: la recuperació d’efectius sub-21 que havien entrenat prèviament amb el seleccionador de l’absoluta, Koldo Álvarez.

“Li agraïm a Álvarez que ens hagi deixat als jugadors, després de la valoració d’aquests partits oficials” ha esmentat. En concret, tornen el defensa Ian Olivera i el davanter Berto Rosas, dos dels tricolors més destacats i que poden realitzar un plantejament de joc més atacant. L’objectiu recau en ser un equip valent, ordenat i disciplinat, on poden “rascar punts” anant al punt dèbil, ja que els de Dragan Skočić saben on “fer-los mal”. “És un partit complicat, però l’afrontem amb il·lusió i ganes tant de competir, com de plantar cara” ha explicat.

A banda, tenen la idea de continuar transmetin a l’afició totes les emocions que van assolir en els últims partits. Casals ha volgut concloure incidint en el fet que els han “animat fins a l’últim moment. Això s’ha d’agrair i continuar demostrant”.

Tot i que encara està en la convocatòria, el migcampista Ot Remolins ha caigut del duel a l’Estadi Nacional per molèsties físiques, i podria arribar a no viatjar a Grècia.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play