menu Home
AndorraEsports

El nou camp de l’FCA s’ubicaria als terrenys de la Borda Mateu

Ràdio Valira | 8 de març de 2024

Poc ha transcendit de la reunió que s’ha celebrat aquest dimecres a tres bandes, entre el Futbol Club Andorra, el Ministeri d’Esports i el Comú d’Andorra la Vella. Una trobada, en el decurs de la qual, l’entitat tricolor ha presentat el seu projecte per al nou estadi que s’ubicaria als terrenys de la Borda Mateu.

A grans trets, el projecte inclou, a més de l’estadi que comptaria amb un aforament per a 6.000 persones; l’edifici multifuncional i una zona de restauració. Tindria un cost d’entre 35 i 45 milions d’euros i podria estar enllestit al 2026.

En acabar la reunió, que ha tingut lloc a la seu del Ministeri d’Esports i Cultura, els participants n’han sortit prou satisfets, amb la previsió que caldrà fer-ne d’altres abans no s’iniciï el projecte. Ara, els responsables del Futbol Club Andorra hauran d’intentar arribar a un acord amb els propietaris del terreny. Per la seva banda, el govern i el Comú d’Andorra la Vella, s’hauran d’avenir a negociar una nova pròrroga per a la utilització de l’Estadi Nacional per part del Club, mentre no estigui enllestida aquesta nova instal·lació. Recordem que l’actual conveni finalitza el proper 30 de juny, i afecta també d’altres entitats esportives com són, el VPC Andorra i les Federacions de Rugbi i de Futbol.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play