menu Home
AndorraEsports

Joan Verdú continua treballant per poder competir a Aspen

Ràdio Valira | 29 de febrer de 2024

Joan Verdú continua treballant amb la voluntat d’estar en disposició de competir a la doble cita -d’aquest divendres i dissabte- de la Copa del Món d’Aspen, als Estats Units. La decisió final es prendrà en consens entre l’esquiador i l’equip tècnic, tot i que a hores d’ara les opcions que pugui estar a Aspen són molt poques.

Recordem que el passat dissabte a la cita de Palisades Tahoe, Verdú, va haver de renunciar a córrer la segona mànega arran dels intensos dolors d’esquena que el van deixar bloquejat, i des d’aleshores treballa en la seva recuperació.

A hores d’ara, s’estan valorant durant opcions, la d’estar demà al portilló de sortida, que té poques possibilitats, o bé deixar més temps de descans per atacar les dues últimes cites de la temporada, a Kranjska Gora i Saalbach, previstes pel  9 i el 16 de març respectivament.

Tot dependrà de l’evolució d’aquestes últimes hores. I avui i demà, Jordina Caminal, té una doble cita de supergegant a Sarntal (Itàlia) amb la Copa d’Europa; competició a la que retorna després d’intentar participar a la Copa del Món de San Pellegrino, que finalment, es va cancel·lar.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play