menu Home
AndorraEsports

La presència de Montero penja d’un fil contra el Madrid

Ràdio Valira | 28 de febrer de 2024

El MoraBanc Andorra podria perdre el jugador estrella de la temporada, Jean Montero, just abans de disputar un dels partits més importants. I és que la seva presència al duel contra el Reial Madrid d’aquest diumenge penja d’un fil, després de fer-se mal a l’abductor jugant amb l’equip de la República Dominicana.

Montero arriba aquest dimecres al Principat amb la intenció de reprendre els entrenaments amb l’equip. Abans però, s’haurà de sotmetre a d’altres proves mèdiques per determinar l’abast de la lesió, que en cas de confirmar-se, el deixaria fora del duel  contra els líders de l’ACB.

Qui sí torna a la competició després de dos mesos sense poder jugar per l’operació al polze de la mà dreta, és Stan Okoye. L’aler ha rebut aquest dilluns l’alta mèdica i hi ha moltes probabilitats que Lezkano el faci jugar a ‘La Bombonera’.

Els altres dos noms en suspensió que va esmentar el míster en l’última roda de premsa, són Tyson Pérez i el mateix Montero, justament els protagonistes de la pallissa del 93-66 al Bàsquet Girona amb 17 punts, 11 rebots i 27 de valoració per a l’espanyol i 17 punts, 5 assistències i 22 de valoració per al dominicà.

Ara per ara, el focus està sobre l’ala-pivot, esperant que el cap de setmana torni a protagonitzar una bona actuació,  amb la incertesa de si podrà fer dupla amb Montero.

Val a dir que a banda de la internacionalitat de Montero, altres quatre jugadors de la plantilla del MoraBanc han estat convocats pels seus respectius equips nacionals per participar aquesta setmana passada en la finestra FIBA. I han estat seleccionats també per a l’accés a l’Eurobasket, Ádám Somogyi per Hongria, Tobias Borg per Suècia, Alexander Madsen per Finlàndia i Marin Marić per Croàcia. De moment, no hi ha cap més alerta per possible lesió.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play