menu Home
AndorraEsports

L’FC Andorra – Reial Valladolid CF, gratis amb el Carnet Jove

Ràdio Valira | 27 de febrer de 2024

L’associació Carnet Jove i el Futbol Club Andorra repeteixen un any més l’acord que permetrà a 200 persones usuàries de la targeta poder gaudir gratuïtament del partit que disputaran els tricolors contra el Reial Valladolid, aquest diumenge. Un duel que promet ser emocionant en la que pot ser la jornada que marqui la diferència per als locals.

Així, els usuaris tant del ‘Clàssic’, com del ‘Jove 16PUNT30’ que ho vulguin, poden sol·licitar la seva entrada de franc mitjançant l’aplicació Carnet Jove Andorra. Les entrades estaran disponibles fins a exhaurir les existències, i se’n poden reservar fins a un màxim de dues per usuari. Recordem que els menors de 14 anys, cal que vagin acompanyats d’un adult i també que caldrà identificar-se el dia el partit. A banda d’aquest encontre i amb l’objectiu d’apropar aquest esport als joves, durant tot l’any el Carnet Jove ofereix descomptes i avantatges als seus usuaris en les entrades als partits així com en la compra de marxandatge.

La cita d’aquest diumenge és a l’Estadi Nacional, a les dues de la tarda.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play