menu Home
AndorraSocietat

Enxampats amb 29 embolcalls de cocaïna amagats al seient on viatjava un menor

Ràdio Valira | 26 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut un home i una dona, no residents de 23 i 32 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. L’arrest es va produir dimecres al vespre a la frontera del riu Runer durant un control d’entrada al país. Els agents van trobar a l’interior del vehicle 29 embolcalls amb un total de 25,8 grams de cocaïna, una bàscula de precisió i guants de plàstic. Els dos detinguts viatjaven amb un menor, fill de l’arrestada.

La droga estava amagada en un paquet precintat i es va localitzar quan es va desmuntar la cadireta de l’infant. Dins d’aquest paquet hi havia tres bosses de plàstic més: una amb 16 embolcalls amb 17,25 grams de cocaïna; una segona amb 7 embolcalls amb 4,80 grams més, i una tercera amb 6 embolcalls que contenien els 3,75 grams de cocaïna restants. A més, la detinguda duia més de 1.300 euros en efectiu. Per tot plegat, la Policia apunta a un presumpte tràfic d’estupefaents.

El mateix dimecres, la policia va detenir tres persones més. D’una banda, una dona de 34 anys va ser arrestada al matí a Escaldes-Engordany com a presumpta autora d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió administrativa.

També per incomplir una ordre d’expulsió es va arrestar al migdia al Pas de la Casa un home de 35 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. A més, duia diverses bosses amb 40 cartons de tabac (400 paquets) amb un preu de cost de prop de 1.500 euros.

Minuts abans, a la mateixa localitat, la policia va detenir un home no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions, i d’un delicte contra la funció pública per resistència. Intentava evitar els agents fins que el van acabar controlant a l’interior d’una botiga. Es va resistir i va intentar escapar mossegant fortament un dels policies en un canell i donant-li un cop en un peu. L’arrestat duia més de 3.000 euros en efectiu. Quan es va procedir a verificar la seva identitat, es va detectar que anteriorment s’havia identificat amb una altra i, a més a més, tenia una ordre d’expulsió vigent.

Aquest dijous al matí, una dona de 34 anys i no resident ha estat detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar un document fals per tal d’obtenir el permís de residència i treball.

Finalment, aquesta setmana s’ha arrestat un home de 38 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’honor. Va reaccionar de manera desproporcionada i amenaçadora quan els agents van voler procedir al seu control i li van demanar que s’identifiqués. Se’l va detenir quan, una vegada havia finalitzat el control, va començar a insultar i cridar els policies.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play