menu Home
AndorraSocietat

Detingut un home per dur una navalla il·legal i per possessió de cocaïna

Ràdio Valira | 31 de març de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir dijous a la tarda un home, de 22 anys i no resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per dur una navalla tipus ‘papallona’ amb una fulla de 10,5 centímetres de llargada. Es trobava a la zona d’accés del festival Snowrow, que té lloc a Grau Roig, i en l’escorcoll de seguretat se li va localitzar l’arma blanca. A més, es trobava en possessió de tres grams de cocaïna i, per tant, també se’l va arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els darrers dies, la policia ha detingut tretze persones més per possessió de drogues, totes turistes i arrestades principalment a les fronteres quan entraven al país. Així, dimecres a la tarda, van ser detinguts dos homes de 24 i 25 anys amb sis pastilles d’èxtasi i 22,4 grams de marihuana i, una estona més tard, dos homes de 38 i 39 anys amb set pastilles més d’èxtasi i 1,2 grams de cocaïna.

Dijous, la policia va detenir quatre joves de 19 anys amb 3,5 grams de metamfetamina; un home de 31 anys amb 2,8 grams de cocaïna; dues dones de 29 i 30 anys amb dos grams més d’aquesta substància, i un altre home de 33 anys amb 2,5 grams, també de cocaïna.

Finalment, la matinada d’aquest divendres s’ha arrestat un home de 28 anys amb 1,2 grams d’èxtasi. Aquesta darrera detenció per possessió de drogues s’ha produït al Pas de la Casa.

Altres detencions
La passada nit de dijous a divendres la policia ha detingut un home, resident de 36 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol arran d’un accident amb danys materials. Va donar positiu al control d’alcoholèmia amb una taxa de 0,96.

Els darrers dies també s’ha arrestat a Encamp una dona, resident de 22 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva perquè hauria agredit la seva parella i hauria esgrimit un ganivet per amenaçar-lo.

Per acabar, dimecres al Pas de la Casa la Policia va detenir un home, de 25 anys i no resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobeir una ordre d’expulsió.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play