menu Home
AndorraSocietat

La policia deté una extreballadora d’un comerç de la Massana per furt amb força

Ràdio Valira | 31 de gener de 2023

La Massana.- La policia ha detingut aquest dilluns una extreballadora d’un establiment de la Massana com a presumpta autora d’un furt amb força. Es tracta d’una dona de 45 anys.

Els fets van succeir l’octubre del 2022, quan els empleats de l’establiment van trobar a faltar diners de la caixa enregistradora. Les imatges de les càmeres de seguretat van mostrar com, uns dies abans, una extreballadora hauria furtat una clau amb la qual va entrar al local posteriorment en dues ocasions.

Tot i que la dona va accedir a l’establiment per la porta d’incendis encaputxada i amb mascareta, la investigació ha permès trobar indicis que demostrarien com l’extreballadora és qui hauria comès el furt. La detinguda ha passat a disposició judicial aquest dimarts.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play