menu Home
Andorra

Sant Julià de Lòria reubica les activitats del Centre cultural

Ràdio Valira | 15 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- El comú de Sant Julià de Lòria ja ha reubicat les activitats que fins ara se celebraven al Centre cultural i de congressos lauredià i que s’han vist afectades arran de l’incendi que va tenir lloc a l’equipament la setmana passada. D’aquesta manera, segons informa la corporació aquest dimarts a través d’un comunicat, la biblioteca i les activitats paral·leles que s’hi celebren es traslladen al Museu Fàbrica Reig.

A més a més, pel que fa a les activitats extraescolars com ara l’Esbart, l’Escola d’Art, Líquid Dansa, els balls i l’Escola de Música Moderna es traslladen a la tercera planta de l’escola francesa. Per la seva banda, els tallers tèxtils es faran a la Llar de Lòria i les classes de català es duran a terme a la Universitat d’Andorra (UdA).

La Coral Rocafort i els concerts de petit format es representaran d’ara endavant a l’església parroquial, mentre que els assajos per a les representacions d’Els Pastorets també es faran a la Llar de Lòria. Finalment, les rodes de premsa i els actes de fins a 100 persones passaran de fer-se al Centre cultural a la segona planta de la sala Sergi Mas, ubicada a l’antiga Casa Comuna.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play