menu Home
EsportsGeneral

Molt més que un amistós i una victòria (2-0)

Ingrid Monreal | 15 d'octubre de 2024

La selecció d’Andorra ha obtingut una clara victòria per 2-0 contra San Marino en un partit amistós disputat aquest diumenge a l’Estadi Nacional. Tot i no ser un enfrontament oficial, el duel tenia un simbolisme especial, ja que coincidia amb el 20è aniversari de la primera victòria oficial de la selecció, aconseguida contra Macedònia del Nord el 2003.

Andorra ha dominat des del començament del partit i ha obert el marcador al minut 9 gràcies a un gol de Berto. Malgrat una lesió que l’ha obligat a abandonar el camp abans de la mitja hora de joc, l’equip de Koldo Álvarez de Eulate ha continuat creant ocasions. Al minut 38, Marc Pujol ha ampliat l’avantatge amb el segon gol, després d’una bona combinació amb Joan Cervós.

A la segona part, tot i que el marcador no s’ha mogut, Andorra ha seguit controlant el ritme del partit i ha estat a prop d’aconseguir un tercer gol. Amb aquesta victòria, la selecció afronta amb confiança els seus pròxims compromisos a la Nations League, on s’enfrontarà a Moldàvia al novembre. Ambdós equips estan empatats a punts a la classificació, però Andorra encara té dos partits per disputar, mantenint vives les seves opcions en la competició.