menu Home
AndorraEsports

El MoraBanc incorpora l’ala pivot grec Nikos Chougkaz

Ingrid Monreal | 10 de juliol de 2024

El BC Morabanc Andorra ha anunciat el fixatge de l’ala pivot grec Nikos Choukaz de vint-i-tres anys. El jugador provinent del Peristeri de la Lliga Grega arriba per una temporada. Amb experiència europea es destaca la seva participació a la Final four de la Basketball Champions League durant la temporada passada.

Amb una alçada de 2,08 m va finalitzar la seva última temporada amb el club greg emmarcant amb una mitjana de 6,6 punts i 3,4 rebots per partit. Cal destacar que el jugador ha jugat amb un dels clubs més històrics d’Europa el Panathinaikos on va competir a l’Eurolliga i altres competicions de primer nivell.

Amb aquest fixatge el club reforça el seu planter sumant un jugador versàtil i experimentat que promet aportar molt als de Lezkano.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play