menu Home
AndorraEsportsSocietat

La Massana dona el tret de sortida a “la Massana ciclista”

Ingrid Monreal | 3 de juliol de 2024

La Massana continua treballant per consolidar-se com a parròquia de la bicicleta, i amb aquesta intenció, aquest dimarts ha donat el tret de sortida a “la Massana ciclista”; un projecte social i gastronòmic que vol millorar l’experiència dels practicants d’aquest esport. A la iniciativa, s’hi han adherit un total de 16 establiments de la parròquia, que oferiran el millor tracte als ciclistes amb menús especials, aigua per omplir els bidons o eines per fer algun ajust a la bicicleta.

Durant la presentació, la consellera de Dinamització Comercial, Bet Rossell, ha explicat que els establiments implicats disposaran d’un segell distintiu donant suport als ciclistes.

 

 

Durant l’acte de presentació, Rossell, ha estat acompanyada de la consellera de turisme, Mònica Solé, qui ha donat a conèixer el segell que s’ha creat per a l’ocasió i que està present en tot el marxandatge.

 

 

El projecte també obra la porta als establiments a que facin les seves pròpies promocions, com ara descomptes o menús especials. Tot plegat per enriquir l’experiència de la comunitat ciclista. I és que com ha manifestat el ciclista, Jan Missé, la Massana sempre ha cuidat molt bé als seus esportistes.

 

 

El mateix Missé, juntament amb Eric Romero, han estrenat aquest dimecres el nou mallot  de la “Massana ciclista”, prenent part en la primera de les etapes de la Andorra Epic Series Pyrenees.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play