menu Home
AndorraEsports

El Filial del FCA tanca temporada amb golejada

Ingrid Monreal | 22 de maig de 2024

El Filial del Futbol Club Andorra ha tancat la temporada amb golejada. Al final, 3 a 9 al camp del Magraners, en un partit que ha resultat ser de pur tràmit i sense res en joc.

Els tricolors han passat aquest dissabte per sobre del cuer de la categoria, en un duel sense gaire història amb gols d’Agustín, que va anotar un hat-trick -cinc gols en només cinc partits jugats-; un doblet de Fran per tancar el curs com a màxim golejador de l’equip; dos més de Diogo; un altre de Marc Aranyó i un de penal de Dela.

Val a dir que, en el primer tram del segon temps, quan ja estava tot sentenciat i sense cap emoció, el partit encara se li va complicar més al conjunt lleidatà, que va veure com li expulsaven el porter.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play