menu Home
AndorraEsports

El Motand creix i mira al futur com una cita d’àmbit nacional

Ingrid Monreal | 15 de maig de 2024

El cap de setmana del 28 al 30 de juny arriba la segona edició de Motand; ho fa com a cita ja plenament consolidada i amb la voluntat de continuar creixent. Ho ha dit durant la presentació del certamen, el cònsol major de la capital, Sergi González, que l’esdeveniment comptarà aquest any amb 36 col·laboradors, gairebé una vintena més que l’any passat, quan en van ser disset.

Enguany, l’esdeveniment començarà ja divendres i s’allargarà fins diumenge, amb més activitats per als infants i amb les exhibicions a càrrec de Narcís Roca, ex-pilot de motocròs i enduro, més conegut com a Vampir.

A banda d’anunciar un increment del pressupost, que passa dels 30.000 als 40.000 euros, González, ha posat en relleu que la participació més gran d’aquest any mostra que es tracta d’una cita “consolidada” i que “dona els seus fruits”, amb la qual cosa de cara a l’edició de l’any que ve es vol comptar amb el ministeri de Turisme per buscar les “sinergies” que facin que aquest esdeveniment tingui un vessant “nacional”.

La cita comptarà amb 18 activitats i com a una de les novetats, hi haurà una ruta ‘Road Trip’ guiada per territori andorrà que se suma a la Rider 468. En aquest sentit, el vicepresident de la penya motorista L’Esquirol, Toni Soler, ha posat en valor l’efecte que Motand ha tingut en la consolidació de la prova i un creixement “exponencial”, passant de 150 a 210 inscrits i 250 participants, una xifra que aquest any es vol superar. També es vol incrementar el miler de visitants que el Motand va aconseguir en la primera edició.

Al seu torn, el portaveu del sector de la moto, Carles Sansa, ha destacat que l’increment dels expositors referma el compromís del sector amb l’esdeveniment i ha remarcat que “el comú d’Andorra la Vella ha de treure pit que l’esdeveniment està plenament consolidat i en creixement continu”.

Motand 2024 comptarà amb sis ubicacions a l’avinguda Santa Coloma; una zona que l’estudi dut a terme per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis va identificar com un “clúster de motos”.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play