menu Home
AndorraEsports

Silvio Moreira es queda a dècimes dels quarts de final

Ingrid Monreal | 10 de maig de 2024

Silvio Moreira, s’ha quedat a unes dècimes de passar a quarts de final del campionat d’Europa sènior de karate, que sota l’organització de la Federació Europea d’aquest esport, se celebra des de dimarts a Zadar, Croàcia.

Moreia ha competit aquest dimecres en la modalitat de Kata Individual Masculí; una categoria que ha comptat amb la participació de 33 competidors.

En aquesta ocasió, la prova s’ha dividit en 4 fulles d’entre 8 i 9 competidors cadascuna. En primera ronda, Moreira s’ha enfrontat al representant de Liechtenstein, a qui ha guanyat, obtenint una puntuació de 37.20 respecte a un 34.60 del contrincant. En segona ronda, s’ha enfrontat a un competidor que participa sota país neutral, a qui no ha pogut superar per 0.10 – quedant 37.70 enfront 37.60 de l’andorrà – i tampoc ha tingut opcions de repesca, doncs en la ronda següent ha perdut contra Damian Quintero; un dels favorits de la categoria.

En total, el campionat d’Europa sènior de karate compta amb 476 competidors.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play