menu Home
AndorraEsports

La FAE organitza pel dimecres les proves físiques pels esquiadors d’U14 i U16

Ràdio Valira | 18 d'abril de 2024

La FAE, juntament amb els clubs, ha organitzat aquest dimecres les proves físiques de nivell pels esquiadors i esquiadores de categories U14 i U16. Dijous, ja es fer les proves de nivell tècnic a pistes per continuar amb l’avaluació dels candidats que aspiren a competir amb els grups EEBE U16 i U19.

Aquestes proves es complementen a les que s’han dut a terme a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella i al Centre de Tecnificació d’Ordino. El preparador físic de la FAE, Damià Costa ha explicat que les proves es duen a terme per veure l’estat de forma dels esportistes, “una sèrie de tests físics que són fàcils d’evaluar i de manera objetiva”, ha conclòs Costa.

Des de la Federació, es duen a terme aquestes proves, amb l’objectiu de poder tenir un seguiment dels corredors al llarg de tota l’etapa infantil i veure així la seva evolució tècnica i física. Per a aquesta selecció d’esportistes, es computen els resultats de la Copa Popeyes en un 50%; un 25 de les proves de nivell tècnic, i un últim 25% de les proves físiques.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play