menu Home
AndorraEsports

Tercer quart de sentència al Gran Canaria Arena

Ràdio Valira | 15 d'abril de 2024

El MoraBanc Andorra acaba caient 97 – 92 davant al gairebé inexpugnable Gran Canaria Arena, en un partit on s’ha tornat a veure la cara més competitiva i atrevida dels tricolors. Després d’una gran primera part, els canaris han castigat de valent les errades del tercer quart per encaminar el partit al seu favor.

Tot i això, els nostres, a base d’aixecar-se de les seves cendres, s’han quedat a les portes de capgirar un enfrontament que s’havia posat molt costa amunt. El tècnic, Narxo Lezkano, explicava que tot ha anat bé fins al descans, i “contenir a un equip com el Dreamland Gran Canaria és difícil si seguim cometent errors”, admitia Lezkano.

Els de Lezkano han sortit molt ‘endollats’ i amb el focus posat en continuar millorant, davant d’un rival que lluita per posar-se entre els quatre capdavanters de la taula classificatòria. El Gran Canaria, ha arribat a patir de valent, intentant aturar a un MoraBanc que ha anotat gairebé 30 punts en un quart. Fins que ha arribat el tercer, quan tal i com explica el tècnic, hi ha hagut un canvi de tendència on el Gran Canària ha tingut més encerts, “han estat afortunats en algunes situacions i encerts en petits detalls que sumen i et donen el partit. Avui ha estat un quasi de partit”.

Tot i que les coses els han anat de més a menys, al final 97–92, només cinc punts de diferència en una pista on els canaris només han perdut dos partits.  Així doncs, els tricolors s’han tornat a quedar a les portes d’obtenir una victòria que hauria estat magnífica, però tenen clar que aquest és el camí a seguir. El següent partit serà el diumenge 21 d’abril, a les 6 de la tarda, al Pavelló Nou Congost on jugarà contra el Baxi Manresa.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play