menu Home
AndorraEsports

Vicente del Bosque, segon ponent del Club de Negocis de l’FC Andorra

Ràdio Valira | 12 d'abril de 2024

Vicente del Bosque ha estat el convidat del segon esdeveniment del Club de Negocis del Futbol Club Andorra d’aquesta temporada. L’exjugador i entrenador espanyol, amb una llarga i exitosa trajectòria a la seva esquena, ha parlat sobre les seves experiències com a gestor i líder de grups d’alt rendiment, davant d’una trentena d’empresaris que han assistit a la ponència.

El secretari d’Estat d’esports i joventut, Alain Cabanes, ha presidit l’acte al qual també hi han assistit Francesc Destré i Higini Cierco com a màxims representants tricolors, el director general Jaume Nogués i membres del cos tècnic i futbolistes de la primera plantilla.

El Club de Negocis és una iniciativa que neix amb l’objectiu d’oferir a les empreses i organitzacions del teixit empresarial andorrà una plataforma exclusiva per què s’involucrin en el creixement del club, accedint així a una potent xarxa de networking on intercanviar idees, fomentar sinergies i explorar oportunitats de negoci.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play