menu Home
AndorraEsports

Laia Taulats acaba en 62è lloc en les classificatòries de la Copa d’Europa d’escalada

Ràdio Valira | 9 d'abril de 2024

Laia Taulats ha pres part aquest cap de setmana en les classificatòries de la Copa d’Europa d’escalada en Bloc juvenil a Itàlia.

Representant a Andorra, en les classificacions, Taulats ha acabat en 62è lloc de la seva categoria Youth A, on hi han pres part poc més de 70 participants, completant 1 top amb tres intents, i 3 zones amb 5 intents. Una actuació que segons explica el tècnic, Noam Goldin, ha anat de més a menys: “Ha començat molt bé, però a mesura que avançava la competició es notava el cansanci, així com el nivell dels competidors, la dificultat i l’especificitat dels blocs. En aquest cas pels moviments llargs i coordinats, però que ens ha servit per seguir esforçant-nos i entrenant de cara a les properes ocasions”. També ha destacat l’actuació de Taulats, que “ha seguit lluitant amb la millor actitut”, ha explicat.

Aquesta ha estat la primera etapa d’aquesta important competició que s’està celebrant a la localitat italiana de Curno, concretament al centre Orobia, on s’hi han donat cita fins a 420 joves escaladors procedents de 30 països europeus.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play