menu Home
AndorraEconomia

La Setmana Santa deixa una xifra del 84,5% d’ocupació hotelera

Ràdio Valira | 3 d'abril de 2024

L’ocupació hotelera durant el període de Setmana Santa ha estat del 84,5%; una xifra molt superior a la prevista inicialment, que era del 65%.

Així ho ha donat a conèixer a través d’un comunicat la Unió Hotelera, on es destaca també que la Setmana Santa del 2023 va comptar amb una ocupació hotelera del 73,4%, una xifra gairebé 11 punts inferior a la d’enguany.

Així doncs, queda clar que l’afluència turística durant la Setmana Santa ha estat alta. Des de la Unió Hotelera, consideren que aquestes xifres es deuen al fet que el període festiu hagi caigut abans en el calendari i sobretot a les condicions dels dominis esquiables, que han estat molt favorables, gràcies a les darreres nevades.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play