menu Home
AndorraEsports

Grandvalira Resorts posa a la venda els forfets de temporada 2024-2025 al mateix preu

Ràdio Valira | 3 d'abril de 2024

Les estacions de Grandvalira Resorts han posat aquest dimecres els forfets de temporada 2024-2025, Andorra Pass i Nord Pass, a la venda. La gran novetat és que durant aquest període ‘Early Booking’, que s’avança uns mesos, ambdós passis es podran aconseguir al mateix preu que el de la temporada actual. L’Andorra Pass és el forfet de país que permet esquiar de forma il·limitada a qualsevol de les estacions andorranes: Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís, i gaudir així de fins a 308 km de pistes de tots els nivells. Per la seva banda, el Nord Pass dona accés il·limitat a les estacions de les valls del nord: Pal Arinsal i Ordino Arcalís, a més d’incloure fins a quatre dies d’esquí a Grandvalira, en el cas dels no residents a Andorra, i fins a dos dies, en el cas dels residents andorrans.

Ambdós abonaments també donen accés a les instal·lacions obertes durant la temporada estiuenca del 2025, entre elles, les del prestigiós Bike Park de Pal Arinsal, i ofereixen diversos descomptes i avantatges addicionals, com l’accés a altres estacions d’esquí del món.

Períodes Early Booking, Promo i PVP

Des de l’entitat, ha establert tres períodes promocionals de venda dels forfets, que seran els mateixos tant per a residents a Andorra com per a no residents. Novament, es valora la fidelitat dels seus clients, i aquells que disposin d’un Andorra Pass o un Nord Pass de la temporada 2023-2024 gaudiran d’un 5% de descompte en el preu del Forfet de Temporada 2024-2025.

En aquest sentit, la primera tanda ja ha entrat en vigor i s’estendrà fins al 30 de juny, amb unitats limitades i el mateix preu que enguany. Així, l’Andorra Pass té un preu de 418 euros en el cas dels clients fidels residents al Principat, mentre que els nous clients residents el poden comprar per 440 euros. El preu per als no residents fidels en aquest període és de 775 euros, i per als clients nous no residents és de 815 euros. Pel que fa al Nord Pass, els clients fidels residents al Principat poden adquirir-lo per 261 euros, mentre que aquells residents que siguin clients nous el poden comprar per 275 euros. Finalment, el preu per als no residents és de 585 euros (clients fidels) i 615 euros (nous clients).

A partir de l’1 de juliol s’incorporaran nous preus amb el període Promo, el qual s’allargarà fins al 8 de desembre, mentre que a partir del 9 de desembre es passarà al període PVP fins al final de la temporada 2024-2025.

Compra i recàrrega online

Amb l’objectiu de facilitar el procés de compra i potenciar el seu vessant responsable i sostenible, es manté durant una temporada més la reutilització dels suports físics i la recàrrega a través de les webs de Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís. D’aquesta manera, a més de reduir els residus que suposen els forfets en format físic, els usuaris podran anar directament a esquiar a partir de la data d’obertura sense passar per taquilles.

De moment, la compra i recàrrega es pot fer només online, i a partir de l’1 d’octubre s’habilitaran diferents punts per poder recollir els suports per als nous clients. El primer d’ells serà l’estand de Grandvalira Resorts situat al centre comercial Illa Carlemany, i més endavant se n’aniran afegint més.

Tant l’Andorra Pass com el Nord Pass es poden adquirir fàcilment per internet i amb pagament fraccionat en tres quotes sense interessos ni despeses addicionals. El període d’aplicació del pagament fraccionat es pot fer durant els dos primers períodes en compres fetes online.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play