menu Home
AndorraEsports

Ferran Costa es converteix en el nou entrenador del FCA

Ràdio Valira | 2 d'abril de 2024

El Futbol Club Andorra ja té nou entrenador pel primer equip, serà Ferran Costa. Després que el club assolís l’acord amb el Badalona Futur pels seus drets federatius, aquest migdia n’ha fet l’acte de presentació.

L’acte de presentació s’ha fet aquest migdia. I en companyia del director esportiu del club, Jaume Nogués, el nou mister s’ha mostrat molt il·lusionat davant del nou repte: “Tinc molta il·lusió, moltes ganes de treballar i de transmetre l’energia que porto, i de trepitjar ja el verd”.

El tècnic, ha signat per aquesta i una temporada més i arriba amb la intenció de revertir la mala dinàmica de resultats i intentar salvar l’equip en aquest tram final de la temporada.

El jove entrenador, nascut a Castelldefels, compta amb una trajectòria prou extensa tot i que només té 29 anys. I és que la precocitat ha marcat la carrera d’un tècnic que amb només 25 anys va dirigir el seu primer equip sènior quan es va fer càrrec del Manresa i des d’aleshores la seva trajectòria ha estat meteòrica. En el seu segon curs al conjunt del Bages; un club que mai havia passat de tercera divisió, va ser campió i va aconseguir l’ascens a segona RFEF, mentre que la temporada següent va continuar amb la trajectòria ascendent disputant la promoció d’ascens a primera RFEF en el seu debut a la categoria.

Enguany, ja amb el Badalona Futur, deixa l’equip líder de la categoria després d’una gran temporada en la qual també ha guanyat la copa Federació.

Abans, en la seva etapa al futbol formatiu, Costa havia entrenat al Marianao Poblet; va passar per la prestigiosa base de la Damm i el Juvenil A del Manresa i el Nàstic Manresa. També va ser segon entrenador de Xavi Molist al primer equip del Terrassa.

En aquesta nova aventura al Principat, a Costa l’acompanyaran a la banqueta tricolor Marcos Reina, com a segon entrenador, i Carles Manso, d’analista.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play