menu Home
AndorraEsports

Emocionant comiat d’Eder Sarabia

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

El Futbol Club Andorra ja estaria encarrilant el relleu d’Eder Sarabia, que semblava encallat en les últimes hores i tot apunta a que serà l’actual entrenador de l’equip de Segona RFEF, Badalona Futur, el jove català Ferran Costa, qui el substituirà a la banqueta.

Únicament falta saber quan arribarà al Principat, tot i que la directiva ja volia comptar amb ell pel partit de dissabte contra el Mirandés.

L’operació passa perquè els andorrans es facin càrrec de la clàusula de rescissió que Costa té amb el seu club actual i que algunes fonts xifren en menys de 50.000 euros.

Esperant l’arribada del nou tècnic, els jugadors han fet aquest dimarts la primera sessió d’entrenament sense Sarabia. Ho han fet a porta tancada i l’ha dirigit el preparador físic, Aitor Yeto.

Avui dimecres, el ja ex-entrenador de l’Andorra, ha convocat una roda de premsa de comiat; acte que, visiblement emocionat, ha començat d’aquesta manera: “Han estat els tres anys més meravellosos de la meva vida, he estat molt feliç i solament tinc paraules d’agraïment”.





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play