menu Home
AndorraSocietat

El Punt d’Informació a la Dona de l’ADA atén 81 casos el 2023

Ràdio Valira | 13 de març de 2024

El Punt d’Informació a la Dona, el PID, servei que ofereix  l’Associació de Dones d’Andorra, ha atès durant el passat any un total de 81 casos. Des de l’ADA es valora molt positivament aquest servei que ofereix orientació a les dones que ho sol·liciten. En total, 23 dels casos atesos estaven relacionats amb problemes per trobar un habitatge, una trentena eren demandes i assessoraments legals per separacions, incompliments de sentències o impagaments econòmics.

Entre les demandes hi ha també vuit casos relacionats amb la violència de gènere ja sigui dins la parella o en l’àmbit laboral i quatre amb avortaments. Altres temes que han estat objecte d’atenció al PID són problemes amb immigració, dones que busquen  feina, reagrupament familiar o ingressos extraordinaris per poder afrontar una separació.

El PID és un servei que ofereix l’Associació de Dones d’Andorra per a totes les dones que ho sol·liciten i de forma gratuïta, amb  una orientació personalitzada i adaptada a les problemàtiques de cada una de les usuàries. És un servei  que es porta a terme de forma presencial o telefònica.

Les usuàries valoren molt positivament el servei pel perfil de les responsables, que s’adapta a les demandes. Actualment, l’ADA ofereix aquest servei  amb dos dies de permanències fixes, dimarts i dijous de 16.30 a 20.30 hores i a través del telèfon 360 760.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play