menu Home
AndorraEsports

El FCA ja es prepara pel partit contra l’Osca

Ràdio Valira | 8 de març de 2024

El Futbol Club Andorra ja es troba en terres aragoneses, on aquest vespre a les 20:30h jugarà el partit de la 30éna jornada de la lliga Hypermotion, contra l’Osca al Estadi del Alcoraz.

Abans d’iniciar el desplaçament, el tècnic, Eder Sarabia, ha manifestat en roda de premsa que després de guanyar al Valladolid, les coses no han canviat gaire: “És veritat que ens veiem més a prop d’alguns equips que se’ns estaven escapant, però no hi ha lloc per a relaxar-se ni equivocar-nos”.

Encara queda molt camí per recórrer, tan sols han guanyat un partit dels 42 punts que queden, i el ‘míster’ sap que hi ha opcions de tot. De treure punts i de no fer-ho. Així doncs, afronten el partit d’avui amb més ganes que mai contra un dels millors equips de la categoria. El míster l’ha descrit com un partit molt atractiu i un repte que afronten amb molta il·lusió.

Malauradament per aquest transcendental partit, el Futbol Club Andorra encara té les baixes de Petxa, Almpanis i Vilà. Previsiblement el tècnic tornarà a apostar pel 5-3-2 que tan bon resultat els va donar amb l’Eivissa, tot i que primer caldrà veure com surt el rival.

Aquest vespre doncs, a l’Alcoraz, els tricolors lluitaran de nou per la permanència, contra un equip que té a cinc punts amb un partit menys.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play