menu Home
AndorraEsports

Irineu Esteve es despedeix de Schilpario amb el focus a Falun

Ràdio Valira | 27 de febrer de 2024

Irineu Esteve preveu tornar a la Copa del Món per les finals de Falun – Suècia – del 16 i 17 de març. Així ho ha decidit després que les sensacions d’aquest cap de setmana amb el retorn a la competició hagin estat prou satisfactòries.

Dissabte, Esteve va ser 37è als 10km individuals, mentre que diumenge, als 20km persecució, va ser 17è en l’acumulat i 9è en la distància de 20km.

Així doncs, l’equip ha decidit que Esteve no correrà a la Copa del Món de Lahti – a Finlàndia -, prevista des de l’1 al 3 de març,  perquè encara no es troba en un bon estat de forma. Tampoc no serà a Oslo  – Noruega – als 50km del dia 10. I si tot continua bé, sí que estarà present a les  finals de Falun, el 16 i 17 de març, per participar en la cursa de 10km individual en clàssic i en la de 20km mass start en lliure.

Abans però, i per tal de preparar aquestes finals, prendrà part als 42 quilòmetres estil lliure, que es disputaran a l’Engadin Ski-marathon, el 10 de març.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play