menu Home
AndorraEsports

Vicky Jiménez pot tornar a brillar a l’ATX Open

Ràdio Valira | 26 de febrer de 2024

Vicky Jiménez torna a les pistes després de patir una lesió a l’abdominal que l’ha fet estar inactiva. Arriba molt motivada a l’ATX Open, a Austin – als Estats Units – on s’enfrontarà aquest dimarts a l’actual 115 del rànquing WTA, la letona, Darja Semenistaja. Serà a la tarda/vespre, hora andorrana.

Jiménez, se situa a hores d’ara,  al número 318 del rànquing i fa tres setmanes que està fora del circuit. Va haver d’aturar la seva activitat en aquesta temporada davant les molèsties del múscul ventral a l’ITF de Monastir, a Tunísia.

La victòria que assolir al Women25 d’Austin el passat mes de novembre, la va classificar directament per a l’obert de Texas amb unes rivals que espantarien a qualsevol tenista. Destaca la presència de l’ex número 11, Alizé Cornet i la seva compatriota, Diane Perry. A més, també hi participen dues conegudes del Creand Andorra Open, la canadenca Rebecca Marino i la guanyadora de la primera edició, Alycia Parks, entre d’altres grans nomes d’aquest WTA 250 en pista dura.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play