menu Home
AndorraEsports

Del Rio i Esteve, preparats per la Copa d’Europa de Schilpario

Ingrid Monreal | 22 de febrer de 2024

En esquí de fons, aquest cap de setmana torna la Copa d’Europa de Schilpario, a Itàlia. I ho fa amb dos objectius ben diferents per als interessos dels fondistes andorrans.

Irineu Esteve hi participarà en totes dues amb la intenció d’anar recuperant les sensacions en competició. Mentre que Gina del Rio ho farà amb l’objectiu de mantenir el lideratge de la categoria júnior.

Esteve competirà per continuar amb la valoració del seu estat de forma i, especialment, per posar a prova la seva esquena. Després d’una setmana d’entrenament a Lavazé (Itàlia), ara toca fer un test en competició, i Schilpario es presenta com una bona ocasió.

El fondista andorrà competirà dissabte als 10km individuals en clàssic, mentre que diumenge farà la carrera dels 20km persecució en estil lliure. Tot i que encara està lluny del seu millor estat de forma, es valorarà la seva presència o no en les properes Copes del Món.

Pel que fa a Del Rio, té a la seva mà ser la reina de la categoria júnior en aquesta Copa d’Europa. De moment és la líder de la competició amb 860 punts; la segona és la italiana Iris de Martin amb 610; i tanca el podi provisional l’alemanya Charlotte Boehme, amb 585. Del Rio competirà dissabte als 10km individual en clàssic, i diumenge als 10km persecució en lliure, tot en categoria júnior.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play