menu Home
Andorrameteo

Rècord històric de temperatura per a un mes de gener

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

Andorra ha superat aquest mes de gener el seu rècord històric de temperatura. Concretament, tal com es detalla des del Servei Meteorològic, la temperatura màxima d’aquest dimecres s’ha registrat a l’estació de les Salines (1.445 m) amb un nivell de 20,6 graus. Aquest valor supera en 2,1 graus l’anterior rècord per a un gener, registrat l’any 2007, quan es van assolir els 18,5 graus. Així mateix, s’assenyala que també s’ha superat el rècord a la Comella arribant fins als 18,1 graus tenint en compte que els registres més alts es van situar en 17,4 graus ara fa 17 anys.

L’anomalia climàtica d’aquest inici d’any no està afectant només el Principat. De fet, centenars de registres s’estan esmicolant en països com Espanya, Portugal, França, Alemanya, Suïssa o Àustria registrant temperatures elevades típiques del mes de juny.

Malgrat els elevats registres d’aquest dimecres, la previsió és que dijous sigui el dia més càlid de la sertmana. En aquest sentit, es preveuen temperatures màximes de 19 graus a Andorra la Vella, de 18 a 1.500 mestres i de 9 al Pas de la Casa.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play