menu Home
AndorraCultura

Benvinguda a l’Any Nou amb Johann Strauss júnior

Ràdio Valira | 2 de gener de 2024

L’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino ha donat la benvinguda al 2024 en el seu tradicional concert d’Any Nou, que ha anat a càrrec de l’ONCA.

Sota la batuta d’Albert Gumí, el concert ha estat un recital de deu peces tradicionals seleccionades per poder conèixer a Johann Strauss júnior, a través de la temàtica que ell mateix va escollir per a les seves obres.

Sota el títol ‘Els colors de Strauss’, el públic ha pogut gaudir de valsos i polques. En aquest sentit, Gumí ha explicat que s’han escollit un seguit d’obres de gran valor musical, però alhora de gran valor comunicatiu, i ha remarcat que ha estat un programa dedicat íntegrament a Strauss júnior amb “alguns dels valsos i polques més coneguts de la història de la música”.

Per tant, el repertori ha girat al voltant de la música de ball que es podia sentir a l’Europa del segle 19 en els actes de societat. I aquest és l’ambient que han volgut transmetre i que ha gaudit el públic que ha omplert l’auditori nacional.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play