menu Home
EsportsSocietat

El Champions for Unicef torna el 3 de gener

Ràdio Valira | 28 de desembre de 2023

El pròxim 3 de gener es donaran cita les personalitats del país en el tradicional partit de bàsquet benèfic Champions for Unicef, que se celebrarà al Pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany, a partir de les set de la tarda.

Així ho ha anunciat aquest dimecres el director d’Unicef Andorra, Albert Mora: “És un orgull poder anunciar que un any més tornarem a tenir Champions for Unicef, la col·laboració entre el MoraBanc Andorra i Unicef Andorra per tal de receptar fons per a l’entitat”.

El cost de l’entrada és de 5 euros i tots els diners recaptats seran en benefici de l’ONG, que els destinarà als projectes que tenen en marxa en diversos pobles de Madagascar o als programes d’igualtat per a les nenes i les dones de l’Afganistan. Com ha explicat la directora de Responsabilitat Social Corporativa del MoraBanc Andorra, Natàlia de Felipe, l’esdeveniment comptarà també amb aportacions solidàries de nombroses personalitats del país, les quals jugaran en el primer partit amb samarretes de l’event.

Pel primer dels partits ja hi ha diverses figures polítiques confirmades com els nous cònsols d’Andorra la Vella, Sergi Gonzàlez i Olalla Losada; la subsíndica general, Sandra Codina; o la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, entre d’altres.

En el segon partit, que començarà a les 8 del vespre, hi prendran part els jugadors del MoraBanc Andorra, juntament entre d’altres, amb diversos atletes com ara Pol Moya o Nahuel Carabaña;  el guanyador de la Vuelta Ciclista a Espanya, Sepp Kuss; o el motorista Pol Espargaró, que ja és un habitual de la trobada.

 

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play