menu Home
AndorraPólitica

El Càmping Pla de Canillo comptarà amb un aparcament i instal·lacions amb serveis públics

Ràdio Valira | 6 de desembre de 2023

L’acte de campanya d’aquest dimarts de Demòcrates + Independents de Canillo s’ha realitzat als terrenys de l’antic Càmping Pla, que recentment ha adquirit el comú -de fet dilluns va abonar el primer pagament-, per destinar-ho a una zona per a les canillenques i canillencs. Concretament, tal com ha explicat la número 7 de la llista, Laura Riba, es construirà un aparcament, ja que l’actual pàrquing dels Refugis es tancarà per a la construcció de nous edificis.

En una segona fase, s’habilitaran zones verdes i de descans “perquè la població pugui gaudir d’una zona tranquil·la i segura, propera al nucli urbà”, ha manifestat Riba. També en una segona fase es construiran infraestructures destinades a serveis públics, “lúdics, socials, culturals i turístics”. S’estan definint les necessitats tenint en compte també l’increment de la població de Canillo dels darrers anys, “i les peticions que ens fa arribar la ciutadania”, ha informat Riba.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play